Середа, 24.04.2024, 11:32

КОЛИБАЇВСЬКА ГІМНАЗІЯ

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Block title

Головна » 2016 » Травень » 17 » Дружна родина - сильна Україна!
18:27
Дружна родина - сильна Україна!

                 

 В Україні говорять: «Без сім’ї немає щастя на землі». Саме в сім’ї дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові і добра, тут вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду. Як велика ріка бере початок і силу з малого джерела, так і наша держава починається з родини. А родина до родини – народ! Такими словами розпочали  родинне свято на тему « Дружна родина – сильна Україна!» учні 8 класу під керівництвом класного керівника Кармалюк Н.О.

          Майже три з половиною тисячі років тому на кам’яних таблицях, які отримав пророк Мойсей від Бога на горі Синай, були висічені слова: «Шануй батька твого і матір твою, щоб добре тобі було та щоб довголітнім ти був на землі». Мета  виховної години  — зачерпнути водиці із джерела роду нашого, звернутися до народної мудрості, вчитися по ній шанувати батьків своїх, що життя нам подарували, і рідну землю, до якої приросли корінням.

        Хто ми? Навіщо загорілася зірка нашого життя? Сьогодні світ приходить до усвідомлення необхідності жити за законами тисячолітньої давнини, за законами мудрого вчення – Біблії, яка основою буття людини вважає родину.

           Родинне свято – це освідчення в любові до своєї сім’ї, бажання зробити для неї щось приємне. Родина до родини – це український народ. І якщо дружна, міцна наша родина, то й сильна держава Україна! На виховній годині учні 8 класу з словами вдячності та вітання звернулися до своїх рідних людей: мами, тата, бабусі, дідуся, брата і сестри, розповіли про красу рідного краю, в жартівливих сценках розкрили таємниці шкільного життя. Прозвучали пісні: « Родина» у виконанні Королюка Я., « Батько і мати» - Королюк Я., Іскрук С., « Два крила» Сікора Д., Войціцька Х., Пухальська О., « Журавлина Доля» - Іваніцька Т., «  Мій рідний край» - Іскрук С. ( музичний керівник Овчарук Н.В.), майстерно виконали віночок українських пісень на духових інструментах  Фічковський Д. та Буляк А.( музичний керівник Станько М.П.). Із веселим захопленням глядачі зустріли жартівливий танець у виконанні Ткачук Д.,Сікори Д., Катушинської А., Іваніцької Т, Королюк Я. ( хореограф  Грузєва В.Ю.)

                

                             

Переглядів: 465 | Додав: Integra | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: