Неділя, 19.05.2024, 11:11

КОЛИБАЇВСЬКА ГІМНАЗІЯ

Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Block title

Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Тиждень безпеки життєдіяльності!!!
10:47
Тиждень безпеки життєдіяльності!!!

Тиждень безпеки життєдіяльності у школі на тему « Наша безпека у наших руках».                                                                     з 19 жовтня по 23 жовтня 2015 року.

 

В  Колибаївській ЗОШ І –ІІ ступенів з 19 по 23 жовтня 2015року був проведений Тиждень безпеки життєдіяльності на тему «Наша безпека у наших руках!». Була проведена різноманітна за змістом і формою профілактична  робота з питань дотримання правил поведінки в надзвичайних ситуаціях, що виникають при порушенні життєвого процесу в побуті, під час трудової діяльності .

Відповідно до тематики Тижня в комплексі були проведені заходи:

1 Загальношкільна лінійка, присвячена відкриттю Тижня (відповідальний педагог-організатор Ткач О.В. та вчитель основ здоров’я Мрачковська Л.М.); 

2. Участь агітбригади  (учнів 7-9 класів) у районному Всеукраїнському фестивалі –конкурсі « Молодь обирає здоров´я» ( вчит.оснвов   здоровя та педагог- організатор).

3.Конкурс малюнків  « Секрети здоров’я» у 1-4 класах (вчителі початкових класів.); Переможцями стали : Овчарук Ю, Толубець К.,Мельник Ю, Червоногродська С. та конкурс малюнків між учнями 5-7 класів. Переможцем стали Іскрук С., Сніцар А.

 4.  Виховні години, відкриті уроки (класоводи та класні керівники 1-9 класів ), саме:

* У 3 класі було проведено відкритий урок «Електроприлади. Безпека під час                                  користування електроприладами».    Класовод Бойчук С.О.

* Класний керівник 8 класу Кармалюк Н.О.  підготувала відкритий урок « Правила поведінки з електроприладами і газовими    приладами»

*  Класний керівник  7 класу    Вапнічна Л.О. провела виховну  годину на тему  «Подорож до країни Світлофорії» . 

*  Класний керівник 9 класу Рачинська Л.В. провела    виховну годину на тему    «Поведінка на вулицях і    дорогах у  зимовий час» .                                                                                             

* Класний керівник Червоногродська Г.А. провела у 6 класі виховну годину    на тему  « Правила безпечної поведінки на льоду у зимовий період».                        

* Класний керівник Ткач О.В. провела виховну годину в 5 класі на тему  « Вибухонебезпечні речовини , невизначені предмети» . Детально ознайомила  дітей з небезпечністю ігор з вогнепальною зброєю, познайомила з правилами поводження з вибухонебезпечними та невизначеними предметами.

 5.   Батьківські збори у 1, 6,  класах по питаннях  запобігання невиробничого   травматизму серед дітей,

6. Проведено відпрацювання практичних дій «Евакуація учнів із школи   у разі  пожежі»;

7. Продемонстровано навчальні відеофільми « Надання першої невідкладної допомоги постраждалому»;  « Професія – пожежник» ;  Засоби пожежогасіння і порядок їх використання. Способи та прийоми гасіння пожеж» - презентація. 

8.     Виготовлення  та розповсюдження серед учнів , батьків інформаційних матеріалів з питань безпеки життєдіяльності (пам’ятки, листівки).

9.Висвітлення на сайті школи, проведення заходів Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, тексту звернення до батьків

10.На загальношкільній  лінійці в понеділок 23 жовтня було  підведено підсумки проведеного  тижня.

 

Переглядів: 475 | Додав: Integra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: