Понеділок, 29.04.2024, 01:45

КОЛИБАЇВСЬКА ГІМНАЗІЯ

Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Block title

Головна » 2018 » Листопад » 20 » тиждень з основ безпеки життєдіяльності
16:50
тиждень з основ безпеки життєдіяльності

У  Колибаївській ЗОШ І-ІІ ступенів  з 12 по 16. 11 проведено Тиждень з основ безпеки життєдіяльності. Разом з учнями класоводи та класні керівники провели цілеспрямовану роботу щодо профілактики безпеки травматизму, навчання правил безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, вироблення навичок поведінки у разі виникнення надзвичайних ситуацій. У деяких класах проведено батьківські збори , на яких розглянуто питання профілактики небезпечних ситуацій з дітьми.

Відповідно до тематики Тижня в комплексі були проведені заходи:

1 Загальношкільна лінійка, присвячена відкриттю Тижня (відповідальний педагог-організатор Ткач О.В.);

Конкурс на кращий учнівський малюнок на тематику Тижня у   3,4 класах (вчитель  Мрачковська Л.М.); Переможцем стали учениця 4  класу  Луцак Марина та учень 3 класу Войціцький Матвій.

Виховні години, відкриті уроки , вікторину  на тематику Тижня  (класоводи та класні керівники 1-9 класів ), саме :

*    У 1 класі було проведено урок «Правила харчування » за НУШ Класовод  1 класу Вишинська Т.Б.. познайомила учнів із правилами   правильного та здорового харчування. Було також проведено практичні заняття.*

 

* Класний керівник 3 класу Овчарук Інна В`ячеславівна підготувала відкритий урок  « Правила поведінки на дорозі» . Під час  уроку  ознайомила  учнів з головними правилами пішоходів, з правилами поведінки в транспорті, вміння правильно та швидко реагувати в  небезпечних ситуаціях.

* Класовод Мрачковська Л.М. у 4 класі провела   вікторину  « Ми  у лісі»                                                 Разом з    учнями повторили правила   пожежної безпеки  під час відпочинку в лісі. відпрацьовували  навички  правильних  дій при пожежі, навчились оцінювати  небезпечну ситуацію,  приймати оптимальні  рішення.

* Класовод 2 класу Бойчук Світлана Олександрівна провела в класі виховну годину на тему «Правила поведінки  при експлуатації побутових та газо, електроприладів.»

* Класний керівник Ткач О.В. провела виховну годину в 8 класі на тему  « Вибухонебезпечні речовини , невизначені предмети» . Детально показала дітям небезпечність ігор з вогнепальною зброєю, познайомила з правилами поводження з вибухонебезпечними та невизначеними предметами.

 4.   Батьківські збори у 2, 4, 5 класах по питаннях  запобігання невиробничого   травматизму серед дітей, а саме :

* У 5 класі   класний керівник Вапнічна Л.О. провела  батьківські збори   та обговорила  з батьками  « Правила безпечної поведінки на транспорті та автошляхах.»

* У 2 класі класний керівник Бойчук С.О. провела батьківські збори  на тему « Правила безпечної поведінки учнів у побуті».

* У 4 класі класовод  Мрачковська Л.М. провела батьківські збори  на тему « Правила безпечної поведінки учнів у зимовий період».

5.  Проведено в 5 класі вчителем основ здоров’я гру – змагання «Це потрібно знати всім»

6.Проведено в 7 класі  бесіда та екскурсія до стенду школи на тему «Привила евакуації в разі пожежі», відпрацювались  практичні  дії «Евакуація учнів із школи у разі  пожежі»;

 7. Продемонстровано навчальні відеофільми « Надання першої невідкладної допомоги постраждалому»;  « Професія – пожежник» ;  Засоби пожежогасіння і порядок їх використання. Способи та прийоми гасіння пожеж» - презентація.                                                                                                 На загальношкільній  лінійці в понеділок 19  листопада було  підведено підсумки проведеного  тижня .

 

Переглядів: 258 | Додав: Integra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: