Субота, 27.04.2024, 05:14

КОЛИБАЇВСЬКА ГІМНАЗІЯ

Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Block title

Головна » 2016 » Вересень » 05
Бринить струна осінього проміння, Засмагле листя на вітрах дзвенить, А час летить в прийдешні покоління, Його й на мить не можна зупинить. Ось так непомітно промайнуло літо, скотилось яблуком за поріг, і знову зустрілися учні з вчителями у перший вересневий день. Сьогоднішній перший урок повів школярів у захоплюючий світ історії. А історія ця — мов той безкінечний шлях — веде із сивої давнини у манливе майбутнє. Перед учнями відкрилися сторінки становлення нашої держави, ім'я, якій Україна. Ми дізналися, яка прекрасна наша земля і яка тяжка доля випали нашому народові у його прагненні бути вільним і незалежним, мати своє обличчя, свою культуру, свою мову, свою самостійну державу. Україні — сьогодні 25! Віримо, що доля України зворушить, вас, дорогі діти і шановні батьки, і навік проросте у вашім серці любов'ю до неї. 2 – 9 класи — урок на тему «Україна — наш спільний дім» 1 клас — урок на тему «Це наше і це — твоє»
Переглядів: 296 | Додав: Integra | Дата: 05.09.2016 | Коментарі (0)

Першовересень веселим дзвінком скликав усіх до школи. Веселі посмішки, квіти, щирі вітання та побажання, пісні лунали для першокласників та усіх школярів. На святковій лінійці присвяченій Дня знань були присутні гості: начальник відділу освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення Довганюк Д.М., з подарунками завітала менеджер товариства «ЕНЕЛКО-Агро» Бучковська Ст.Ф., з настановними словами виступив настоятель місцевогоМихайлівського храму отець Тарасій. З початком навчального року вітали своїх друзів-першокласників їх друзі — вихованці дитсадка «Янголятко». Козаки принесли свої вітання та вареники, куштуючи які учні були сильні та розумні. Традиційно на лінійці навчальний рік розпочали дзвоником, який дав випускник Королюк Ярослав та першокласниця Кульоба Марина. Всім Учням та вчителям ми бажаємо успіхів, гарних здобутків, вдалих уроків.
Переглядів: 294 | Додав: Integra | Дата: 05.09.2016 | Коментарі (0)

Ось і прийшло довгоочікуване літо - пора канікул, відпочинку та оздоровлення! З цією метою при Колибаївській ЗОШ І-ІІ ступенів працював оздоровчий табір " Бригантина" з денним перебуванням.  Оздоровилися в таборі 97 дітей. Про харчування для дітей,  збагачене вітамінами та корисними продуктами, подбала об"єднана територіальна громада на чолі з сільським головою М.Д. Желізником. Щодня діти з  великою цікавістю йшли до табору, бо знали, що на них чекає похід, навчальна екскурсія чи веселі ігри та розваги. Радісний сміх, веселий настрій панували в оздоровчому   таборі " Бригантина", тому що розпалювали його люди,які люблять дітей - це вихователі.Всі починання начальника табору Н.О.Кармалюк та вихователів підтримував та допомагав в організації начальник відділу освіти,культури, охорони здоров"я і соціального захисту населення Д.М.Довганюк.

 

Переглядів: 296 | Додав: Integra | Дата: 05.09.2016 | Коментарі (0)