П`ятниця, 17.05.2024, 12:43

КОЛИБАЇВСЬКА ГІМНАЗІЯ

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Block title

Головна » Архів матеріалів

Перший весняний місяць зібрав нас на чудове весняне свято - 8 Березня! Оживає природа, розквітає кожна з жінок, і хочеться, щоб так було завжди.

Свято березня, весни, вся прекрасна половина людства, звела у свою власність і привчила рахуватися з цим весь світ. ритуал цих березневих днів прекрасний: все - для жінки, все - в її честь.

І учні нашої школи підготували святковий концерт «Я – сильна. Я - слабка. Я – жінка».  Хлопці-шестикласники  ( кл. кер. Червоногродська Г.А.) були ведучими свята, читали вірші про жінок, мам, розповіли легенди про створення жінки, про силу материнської любові. На святі прозвучало багато гарних пісень; учні 1-4 кл. затанцювали сучасний танець. Грою на бандурі порадували Войціцька Христя, Сніцар Ангеліна, Котова Марія, Романюк Толя. Пилипчук Віталій читав гуморески. Шкільний духовий оркестр закінчив І частину свята.

Для себе, для всіх жінок дівчата 5-9 класів підготовили конкурс «Нумо, дівчата ... Читати далі »

Переглядів: 311 | Додав: Integra | Дата: 14.03.2016 | Коментарі (0)

Люди існують на землі разом і між ними завжди виникають стосунки. За багато років існування люди намагались впорядкувати їх так, що усім було добре. Так виникли поняття добра, справедливості, чуйності, ввічливості. Стосунки регулювались за допомогою різних законів. Про правила та закони, які складав народ протягом століть та про моральні закони, які нам дав Бог розповідали учні 5 класу ( кл. керівник Ткач Оксана Вікентіївна). Вони запросили учнів школи на бал ввічливості і доброти. Привітались зі всіма і розпочали бал бальним танцем. Міністри культури та вихованості принесли звістку про те. Що на бал хочуть пробратися неввічливі учні і все зіпсувати. Та король Ввічливості з королевою Доброти розглядають різні ситуації і розказують як треба себе вести, знайомлять з правилами чемності, дружби, доброти, які панують у їхньому королівстві.  На балу також читають вірші, співають пісні.

Хочеться вірити, що учасники і ... Читати далі »

Переглядів: 361 | Додав: Integra | Дата: 12.03.2016 | Коментарі (0)

Революція гідності — політичні та суспільні зміни в Україні з 21 листопада 2013 року до лютого 2014 року викликані відхиленням політичного курсу від процесу Європейської інтеграції, що спричинило протести з боку народу. Понад три місяці тривали масові протести в столиці та багатьох інших містах уже проти режиму як такого та його корупційних дій. У цих умовах за майбутнє українського народу стояли справжні герої, яких можна порівняти з полеглими під Кругами. Людей, які віддали найцінніше — своє життя, нарекли Небесною Сотнею, адже саме завдяки їм удалося покласти край злочинному корумпованому режиму. Серед Небесної Сотні як зовсім юні, так і вже сиві люди з усіх куточків України — від сходу до заходу, від півдня до півночі. Небесна Сотня об’єднала в собі народ усієї Соборної України. 19 лютого розпочато перший урок виконання державного Гімну України та хвилиною мовчання Героям Майдану, які загинули за світле майбутнє України Також проведено лінійку-реквієм, приурочену вшануванню памяті ... Читати далі »
Переглядів: 302 | Додав: Integra | Дата: 29.02.2016 | Коментарі (0)

19 грудня за народним календарем – День Святого Миколая. І діти, й дорослі чекають на це свято доброти, милосердя, любові. Всім відомо, що Миколай приносить гостинці й кладе їх під подушку вихованим, чемним дітям. Тому не дивно, що напередодні свята хлопчики й дівчатка пишуть листи Святому Чудотворцю.

Учні початкових класів нашої школи також написали листи. Найбільше прохали Миколая про мир на Україні, просили здоров’я й благополуччя своїм родинам і, звісно, з дитячою безпосередністю загадували солодощі, іграшки, шкільне приладдя. 18 грудня учні 5-9 класів провели «Новорічні вечорниці», на яких показали традиції святкування нашого народу Нового року, святвечора, Різдва Христового. Учні з педагогом-організатором Ткач О.В. виготовили різдвяну шопку, яку використали у святі. Звучали пісні, колядки. І звичайно ж подарунки!

 

 

&nb ... Читати далі »

Переглядів: 314 | Додав: Integra | Дата: 28.12.2015 | Коментарі (0)

Голодомор 1932-33 рр. в Україні назавжди залишиться в пам’яті українців як одна з найважливіших сторінок історії. Офіційне вшанування пам’яті жертв Голодомору, зокрема визнання його геноцидом українського народу, розпочалося за ініціативи представників української діаспори у США та Канаді. У 1989 році Міжнародна комісія юристів офіційно визнала Голодомор 1932-33 рр. актом геноциду проти українського народу.

   28 листопада 2006 року Верховна Рада України ухвалила закон «Про Голодомор 1932-33 рр. в Україні», який трактує події 1932-33 рр. як геноцид українського народу. 4-та субота листопада в Україні визнана Днем пам’яті жертв Голодомору. Щорічно в цей день проводиться Всеукраїнська акція «Запали свічку».

Переглядів: 307 | Додав: Integra | Дата: 08.12.2015 | Коментарі (0)

Тиждень англійської мови

У школі з 23 по 27 листопада з метою розвитку пізнавального інтересу до англійської мови, творчої уяви учнів, виховання поваги до товаришів, культури спілкування, формування лексичних навичок був проведений тиждень англійської мови.  В рамках тижня було організовано та проведено:

Понеділок, 23.11.

-Членами гуртка  та керівником Чорною С.А. був оформлений стенд «We learn English»

-Перегляд мультфільмів із серії «Magic English» учнями молодших класів.

Вівторок, 24.11.

- Оформлення шкільної газети учнями 8-9 класів  &la ... Читати далі »

Переглядів: 329 | Додав: Integra | Дата: 27.11.2015 | Коментарі (0)

" Математика- цариця всіх наук. Математика впорядковує розум!"

З 9 по 13 листопада в Колибаївській ЗОШ І-ІІ  ступенів пройшов тиждень математики, метою якого є популяризація математичних знань, виявлення та розвиток здібностей учнів, кмітливості, винахідливості та логічного мислення. Організатором тижня математики стали учні школи під керівництвом вчителя математики Кармалюк Н.О

    В рамках тижня математики проведено конкурс  на «кращий зошит з математики» . Переможцями якого стали Королюк Я. 5 клас, Іваніцька Т. 6 клас, Іскрук С., Росновська О. 7 клас, Фічковський Д., Королюк Я. 8 клас, Сікора Д., Катушинська О. 9 клас. З цікавістю   учні розглядали  виставку «задачі в малюнках», в якій прийняли участь всі учні школи, але найактивнішими були юні мате ... Читати далі »

Переглядів: 556 | Додав: Integra | Дата: 17.11.2015 | Коментарі (0)

Ще з давніх часів доброта і милосердя були в традиціях нашого народу.

Природним вважалося допомогти знедоленому, нещасному, поділитися шматком хліба, дати притулок бездомному, захистити старість, немічність, скривдженого. Добро виховується в наших душах і серцях старанням і бажанням його творити. Коли зробити добро людині, їй буде приємно, але і нам також.

  І учні нашої школи зразу ж відгукнулися на повідомлення про проведення благодійної акції «Назустріч мрії» з метою збору коштів для ремонту приміщення та підтримки роботи реабілітаційного центру.  Також діти підготували малюнки, поробки на тему «Мій рідний край»  для благодійної виставки-ярмарку, яка була проведена в стінах школи 6 листопада.

Своїм дітям допомагали і батьки. На ярмарку було багато різної випічки, яку з задоволенням купували і діти, і дорослі. Вилучені ... Читати далі »

Переглядів: 321 | Додав: Integra | Дата: 13.11.2015 | Коментарі (0)

Підсумковий день тижня, День Творчості і Талантів, завершився виховним заходом "Свято осені", який підготувала вчитель 2 класу Вишинська Т.Б. Діти декламували вірші, співали пісні, танцювали та виконали виставу "Ходить гарбуз по городу".

А також пройшла виставка робіт, виготовлених учнями власними руками.

На завершення було підведено підсумки та нагороджено дітей грамотами та подяками.

Переглядів: 378 | Додав: Integra | Дата: 26.10.2015 | Коментарі (0)

Казковим та чарівним був четвертий день тижня — День Казки!

Учні початкових класів підготували малюнки до казок і прийняли участь у конкурсі "Казковий вернісаж"

Учні 4 класу підготували і провели виставу "Ріпка" у 1, 2 та 3 класах.

На заключному етапі дня пройгла вікторина "З якої казки".

Переглядів: 382 | Додав: Integra | Дата: 26.10.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 23 »